Raval(s) 2016

Raval(s) és una festa de cultura popular, promoguda per les entidades amb i per als veïns i veïnes del barri, que té lloc durant el mes de Novembre. Enguany s’ha celebrat la seva  13ª edició, la qual creiem que ha funcionat molt bé, amb activitats, tallers, rutes i visites a equipaments i indrets del barri adaptats a totes les edats i gustos.
Bona part d’aquestes activiats i tallers es duen a terme a l’espai públic, per mostrar com és el barri i la seva gent i animar així a totes i tots els qui passegen a compartir una experiència cultural enriquidora, que permet descobrir la riquesa de la diversitat ravalera.
La Carme, en Martí, en Rafa i la Mar, veïns del barri i els seus voltants hem promogut des de l’Espai Tecnològic una manualitat lúdica pels nens i nenes del barri, que els ha permès experimentar i conèixer d’una manera creativa i ecològica,un joc d’arrels africanes. Dut a terme a la plaça dels Àngels, els infants reptaven als veïns i veïnes, a les seves famílies i a tothom qui s’hi apropes a guanyar-los una partida. Repte que pocs van aconseguir, doncs cal ser veure les coses com un infants per guanyar a un altre infant.
També en aquesta plaça va tenir lloc altres tallers i activitats amb perspectiva de gènere i adreçades a la infància, com les manualitats “Manos maravillosas” desenvolupades pel Centro Boliviano Català.
El joc, semblant a les conegudes dames i d’origen africà l’hem creat amb material reutilitzat (cd’s vells i fitxes de teclats de pc vells). Per fer-ho més bonic a més els infants amb la seva imaginació els han colorejat i dissenyat amb múltiples formes i motius.

cxeynxmxuae3czk

El joc s’anomena Lau Kati Kata

Mar i Carme

Advertisements

One thought on “Raval(s) 2016

  1. Va ser un dia molt participatiu molta gent venia afer les activitats que feia el nostre grup . Va ser un dia molt especial per mi aprens de les coses més simples i no de les més cares

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s